2011 04 logo casaumana_TENDENS copy

casaumana.be

Het buitenleven wint steeds aan belang. Vanuit dit gegeven is SB Interieur enige tijd geleden begonnen met het bedenken, ontwerpen, en vervaardigen van een buitenkeuken die bestand is tegen ons klimaat.

outdoor kitchenVormgever Steven Beunens creëerde in het licht van de woon- en ontspanningsruimte van de tuin een strak gelijnd verrijdbare buitenkeuken concept since 2005- voor zowel binnen –als buitengebruik. De sterke eigenschap is het openschuivend bovenblad dat kan dienen als bar, eettafel of afscherming van de keuken.

De In & Outdoor kitchen vormt het centrale punt waar men gezellig samenkomt voor een heerlijk aperitief, vers bereide hapjes, een barbecue, wok –of grillgerecht…

Het innoverend ontwerp vormt een samenhang van vernuftige systemen, vele optiemogelijkheden en hoogwaardige & duurzame materialen met de beste kwaliteitsgarantie. Eigenschappen die Steven Beunens als meubelmaker hoog aanschrijft.corian sbcollectionz 2

Na het succes van het ‘moedermodel’ zijn er nu ook nieuwe modellen in de collectie In & Outdoor kitchens. De volledige collectie is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen.

Voortaan zal het volledige gamma ‘in-outdoorkitchens’ van SB interieur/collectionZ verdeeld worden onder de merknaam CASAUMANA. Deze nieuwe merknaam werd opgericht door Piet Goddaer en Steven Beunens.

 

 

 

Videoreportage : klik hier

 


 

 


 

  Lenny Dykstra Womens Jersey