Ontdek al onze designlabels in onze showroom te Oudenaarde.

Casaumana

Casaumana

Vormgever Steven Beunens creëerde in het licht van de woon- en ontspanningsruimte van de tuin een strak gelijnd verrijdbare buitenkeuken concept since 2005- voor zowel binnen –als buitengebruik.

Piet Boon

Piet Boon

Design studio Piet Boon® ontwerpt hedendaagse architectuur, interieurs en producten op maat voor de internationale luxemarkt. Het merk staat wereldwijd bekend om zijn buitengewone vakmanschap, kwaliteit en visie en onderscheidt zich door de ontwerpfilosofie van verzorgd raffinement.

Extremis

Extremis

Extremis is wereldwijd bekend en internationaal actief . Van New York over Japan tot Sydney: overal zijn de outdoor design meubels in trek. Ze hebben altijd een bijzondere look en het zijn echte blikvangers die meteen je aandacht trekken. Maar functionaliteit wordt hoegenaamd niet uit het oog verloren.

Carl Hansen

Carl Hansen

Het bedrijf Carl Hansen & Son werd opgericht in 1908. Het is één van de oudste meubelproducenten van Denemarken en de grootste producent van design meubels ontworpen door de befaamde Deense designer Hans J. Wegner.

Linteloo

Linteloo

Linteloo heeft een duidelijke filosofie als het aankomt op hun collectie designmeubels. De gedachte ‘designmeubels voor leuke mensen’ vertaalt zich namelijk zeer succesvol in de diverse collecties. Door de nooit aflatende zoektocht naar nieuwe designers, materialen en thema’s spreekt dit kwaliteitsmerk veel verschillende smaken en stijlen aan.

Vitra

Vitra

Vitra is een Zwitsers bedrijf dat via de kracht van design de kwaliteit van privéwoningen, kantoren en openbare ruimtes wil verbeteren. Ze ontwikkelen onze producten en concepten via een designproces, waarbij de technische kennis van Vitra gecombineerd wordt met de creativiteit van toonaangevende internationale ontwerpers.

Hay

Hay

Hay is een relatief jong en hip Deens design merk dat in 2002 is opgericht door Rolf Hay. De collectie omvat meubels die het innovatieve design van de jaren ‘50 en ’60 belichamen. Het bedrijf streeft ernaar om design meubels met een internationale uitstraling te ontwerpen en te produceren.