pietboon.nl

 

Piet BoonPiet Boon is een van de bekendste Nederlandse ontwerpers. Samen met zijn vrouw, creatief directeur Karin Boon, staat Piet sinds 1982 aan het hoofd van een team designers, interieurontwerpers en architecten die over de hele wereld inzetbaar zijn om een creatieve invulling aan de design wensen van een voortdurend groeiende groep opdrachtgevers.

Wie zich afvraagt hoe Piet Boon erin is geslaagd niet alleen in Nederland maar ook internationaal door te breken als topdesigner, hoeft slechts een blik te werpen op de collectie design meubelen die designbureau Piet Boon Studio heeft ontworpen en presenteert onder de naam Piet Boon® Collection. Opvallend zijn het sterke design, de eerlijke materialen, het sobere kleurgebruik en het comfort van zijn meubelontwerpen.

Piet Boon ontwerpen

In alle ontwerpen van Piet Boon herkent de liefhebber van design meubelen de hand van een meester. Ooit begonnen als aannemer, heeft Piet Boon als designer een aangeboren gevoel voor pure, tijdloze vormen die hij feilloos weet te vertalen tot design meubelen met een ietwat stoere, maar toch chique lijnvoering en eigentijdse uitstraling. Denk aan de uit design elementen opgebouwde bank DIEKE, de hoekbank DOUTZEN, de draaibare fauteuil HEIT, de fauteuil KENT, de eetkamertafel IDS, de salontafel ITSKE en de eetkamerstoelen SAAR en SIEBE.

  Team USA Authentic Jersey